uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5801
EURO
34,7733
ALTIN
2.509,80
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
16°C
Bursa
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

KOMİSYONLAR BELİRLENDİ

KOMİSYONLAR BELİRLENDİ


16.04.2021 12:30 | Son Güncellenme: 08.11.2021 12:31
A+
A-

Mustafakemalpaşa Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı’nda bir yıl süreyle ihtisas komisyonlarında görev yapacak meclis üyeleri belirlendi.

İhtisas komisyonları, her siyasi parti grubunun ve bağımsız üyelerin meclisteki üye sayısının meclis üye tam sayısına oranlanması suretiyle oluşturuldu.

5 kişiden oluşan komisyon üyeleri, Nisan 2022 tarihine kadar görev yapacak şekilde oluşturuldu.

Nüfusu 100 binin üzerinde olan belediyelerde kurulması zorunlu olan Plan ve Bütçe Komisyonu ile Bayındırlık ve İmar Komisyonu 2 AK Parti, 1 MHP, 1 İYİ Parti ve 1 CHP’li üyeden oluştu.

Bağımsız meclis üyelerinin hiçbir komisyonda görev almadığı toplantıda, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin 2020 Yılı Faaliyet Raporu da ‘oy çokluğu’ ile meclisten geçti.

Çeşitli imar konularının görüşülerek komisyon üyelerinin belirlendiği Mustafakemalpaşa Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı’nda, 2020 Faaliyet Raporu da gündeme geldi.

2019 yılında oy birliği ile meclisten geçen faaliyet raporuna bu yıl muhalefet üyeleri red oyu verdi.

CHP ve İYİ Parti’nin olumsuz oyuna karşılık AK Parti, MHP ve Bağımsız üyelerin kabul oylarıyla 2020 Yılı Faaliyet Raporu meclisten ‘oy çokluğu’ ile geçti.

Toplantıda denetleme kurulu raporu da meclis üyelerinin bilgisine sunuldu.

KOMİSYON ÜYELERİ BELLİ OLDU

Bekir Şahin ve Ali Nadir Özcan (AK Parti) ile Abdullah Yağız’ın (MHP) encümen üyesi, Zahir Ferik’in (MHP) ise Meclis 1. Başkanvekili seçildiği toplantıda, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’na istinaden 2022 Yılı Nisan ayı meclis birleşimine kadar ihtisas komisyonlarında görev yapacak üyeler şu isimlerden oluştu;

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU ÜYELERİ: Nuray Laçiner ve Ali Can Taşkın (AK Parti), Abdullah Yağız (MHP), Süleyman Yasin Dede (CHP), İsa Söğüt (İYİ Parti)

BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONU ÜYELERİ: Semih Türkcan ve Levent Görgün (AK Parti), Mahmut Gök (MHP), Arif İsmet Betin (İYİ Parti), Elçin Demiroğlu (CHP)

ULAŞTIRMA VE TRAFİK KOMİSYONU ÜYELERİ: Metin Pehlivan ve Turan Kargalı (AK Parti), Erdem Erdoğan (MHP), Gürkan Esen (CHP), Bahadır Güngör (İYİ Parti)

TARIM-HAYVANCILIK VE ORMAN KOMİSYONU ÜYELERİ: Nazmi Seymen ve Ali Nadir Özcan (AK Parti), Erdem Erdoğan (MHP), Derya Deniz Kanar (İYİ Parti), Onurhan Gülsün (CHP)

KÜLTÜR VE TURİZM KOMİSYONU ÜYELERİ: İsmail Fidan ve Fatma Kocaman (AK Parti), Zahir Ferik (MHP), Hasan Büyükakmanlar (İYİ Parti), Saltuk Buğra Ata (İYİ Parti)

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.