uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3277
EURO
35,0598
ALTIN
2.296,98
BIST
9.045,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
23°C
Bursa
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

HASTANE MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

HASTANE MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR PLAKETİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



05.05.2021 14:15 | Son Güncellenme: 19.11.2021 14:17
A+
A-

Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği ve Bursa Mustafakemalpaşalılar Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyeleri, Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Erdinç Özdemir’e teşekkür plaketi sundu.

Mustafakemalpaşa’da ilk kovid vakasının görüldüğü günden bu yana üstün bir sorumlulukla hizmetlerini sürdüren Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne STK’lar tarafından destek ve teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Kemal Aydın, Bursa PAŞADER Başkanı Mustafa Gümüş, Bursa Ertuğrul Gazi Karakeçili Yörük ve Türkmen Derneği Başkan Yardımcısı Orhan Borazan, mahalle muhtarları ve PAŞADER’e bağlı kırsal mahalle dernekleri temsilcilerinin katıldığı ziyaret, pandemi kuralları çerçevesinde hastane önünde gerçekleştirildi.

Ziyarette konuşan Bursa PAŞADER Başkanı Mustafa Gümüş; “ Hastane müdürümüze Kovid-19 sürecinde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı bu ziyareti gerçekleştirdik, kendisine teşekkür ediyoruz ve desteğimizi yineliyoruz.  Bundan sonraki süreçte de müdürümüzün aynı başarılı çalışmaları sürdüreceğine olan inancımız tamdır” dedi.

Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Kemal Aydın ise ziyarette muhtarların aşı programı da dahil bir çok konuyu konuşma imkanı bulduklarını belirtti.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Aydın; “Aynı zamanda bir muhtar oğlu olan müdürümüz bugüne kadar tüm muhtarlarımıza yardımcı oldu. Cumhurbaşkanımızın muhtarlar için açıkladığı aşı programına yönelik görüş alış verişinde de bulunduk. Muhatlarımızın toplu olarak mı yoksa randevu kapsamında mı aşı programına dahil olacağına dair bilgiler aldık. Güzel ve verimli bir ziyaret oldu. Hastane müdürümüz hakikaten her kesime yardımcı olan bir insan. Ne zaman bir sorunumuz olsa telefonu hep açık. Müdürümüze bugüne kadar muhtarlarımıza verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği ve Bursa PAŞADER yöneticileri, ziyaretin ardından 3 yılı aşkı süredir Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğü görevini yürüten Erdinç Özdemir’e teşekkür plaketi takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.