uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3772
EURO
35,1523
ALTIN
2.324,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

ELÜS’TE LİMİT ARTTIRIMI

ELÜS’TE LİMİT ARTTIRIMI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



05.03.2021 17:17 | Son Güncellenme: 24.09.2021 17:20
A+
A-

Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası Başkanı Sadettin Akkoyunlu, Elektronik Ürün Senedi (ELÜS) piyasasında limit miktarlarının arttırıldığını açıkladı.

Yatırımcılardan gelen talepler doğrultusunda alınan TÜRİB kararını duyuran Akkoyunlu; “

ELÜS piyasasında işlem gören tüm ELÜS türleri için normal seansta limit fiyatlı emir olarak bir seferde iletilebilecek azami emir miktarında değişikliğe gidilmiştir. Buna göre; tüm ELÜS türleri için limit fiyatlı emirlerde, bir seferde girilebilecek azami emir miktarı 100.000 kg’ den 200.000 kg’ye çıkarılmıştır. Değişiklik 1 Mart 2021 tarihli seanstan itibaren geçerlidir” dedi.

Başkan Sadettin Akkoyunlu, Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası’nın Türkiye Ürün İhtisas Borsası’nın (TÜRİB) acentesi olduğunu belirterek şunları söyledi; “ Üyelerimiz, çiftçilerimiz ve yatırımcılarımız elektronik ortamda ürün alım satımı yapabilmektedirler. Daha çok hububat öncelikli buğday, arpa, mısır gibi tarım ürünlerini alınıp satılabilmekte, bunun yanında çiftçilerimiz lisanslı depolarda ürünlerini muhafaza edebilmektedirler. Tüm yatırımcılar borsamız acenteliği üzerinden TÜRİB’e kolayca kayıt olabilmektedirler. Tarım ürünleri alım satımı, lisanslı depolarca ürünlerin korunması ve depolanması, fiziki olarak ürün tedariği ayrıca yatırımcılara da yeni bir yatırım aracı olarak hizmet sunulmaktadır.”

YENİ GELİR KAPISI


Weltew Home Mustafakemalpaşa

TÜRİB sayesinde Türkiye’nin yeni bir yatırım aracına kavuştuğunu kaydeden Akkoyunlu; “ TÜRİB ile yeni bir gelir kapısı, kaliteli ürün garantisi yani kısacası yeni bir çağ açılmıştır. Tüccarlarımızda TÜRİB’e yoğun ilgi göstermektedir. Yatırımcılarımızdan gelen yeni talepler dikkate alınarak borsamız ELÜS piyasasında işlem gören tüm ELÜS türleri için normal seansta limit fiyatlı emir olarak bir seferde iletilebilecek azami (maksimum) emir miktarında değişikliğe gidilmiştir. Buna göre, tüm ELÜS türleri için limit fiyatlı emirlerde, bir seferde girilebilecek azami (maksimum) emir miktarı 100.000 kg’dan 200.000 kg’ye çıkarılmıştır. İlçemize, üyelerimize, çiftçilerimize ve yatırımcılarımıza en iyi hizmeti sunma konusunda çalışmalarını sürdüren borsamız da yeni yatırımlar yaparak TÜRİB’in sayılı şirket ortaklarından biri olmuştur” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.